Pampertaarten / Luiertaarten : 

Veel mensen hebben er geen idee van wat ze naar aanleiding van de geboorte van een baby in hun vriendenkring of familie als geschenk moeten kopen. In dat geval hebben wij voor u de perfecte oplossing in huis.

Door er voor te kiezen om een pampertaart aan te kopen bij " Kelskadoke "  sla je namelijk twee vliegen in één slag. Enerzijds kies je voor een zeer mooi geschenk dat prachtig zal staan bij de mensen thuis, maar daarnaast is ze ook voor jonge ouders bruikbaar.

Pampers zijn voor jonge ouders immers de grootste kost waarmee ze geconfronteerd worden en daar draagt u als goede vriend of familielid uw steentje in bij! Bent u dus niet alleen op zoek naar een mooi, maar ook naar een zeer bruikbaar geschenk voor trotse, jonge ouders?

Een pampertaart is niet alleen een erg origineel geschenk, daarnaast is het ook nog eens bijzonder bruikbaar. Jonge ouders vinden dit dan ook één van de leukste geschenken die ze kunnen krijgen na de geboorte van hun kleine spruit. 

Onze pampertaarten zijn er bovendien voor ieders budget. Twijfel dus niet langer en bestel vandaag nog uw pampertaart bij " Kelskadoke ".