Verzenden en retourneren

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 18:00uur s'avonds worden gedaan, worden de dag erna op de post gedaan om te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. 

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Bij ons kan je voor 2 opties kiezen :

- Verzenden via Bpost is het € 7.50€  


OF

- Gratis ophalen bij ons " Kremerslei 54,2570 Duffel "

Levering verloopt via de postbode via Bpost. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren:

Wij zijn een Gift shop ( webwinkel) 

- Bij het bekijken van onze producten ziet u het exacte product , we proberen uiteraard ook zo goed mogelijk de beschrijving er bij te vermelden. 

- Het enige dat wat kan verschillen met het product is dat de kleur van de foto misschien iets lichter of donkerder kan zijn. 

   - Onze producten worden goed verpakt zodat ze tijdens de verzending weinig of geen beschadiging kan hebben of oplopen.

         - Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor beschadigingen tijdens leveringen. 

            - Retourneren is enkel mogelijk in ongeopende verpakking, (Niet al onze producten kunnen terug genomen worden, dit uiteraard door hygienische reden.)

Wij retourneren enkel in uitzonderlijke gevallen.  

Contact:

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Kelskadoke

Tel: 0476/80.33.74
Mail: Kelskadoke@gmail.com


Ons vestigingsadres:
Kremerslei 54
2570 Duffel
BTW: 0749 816 037

Betaalmethode:

- Bankcontact

Kelskadoke