Algemene voorwaarden (webshop)

1. Algemeen.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen, en overeenkomsten tussen de Klant en "Kelskadoke" en op alle handelingen ter uitvoering daarvan. Iedereen kan kennis nemen van deze voorwaarden op onze website www.kelskadoke.be & onze Webshop .

“ Kelskadoke “  heeft ten allen tijde het recht deze voorwaarden en de inhoud van de website www.kelskadoke.be  & Webshop te wijzigen.

 

Door het plaatsen van een bestelling aanvaardt de Klant onze voorwaarden.

De bestelling zal slechts worden uitgevoerd wanneer de betaling van uw bestelling is geregistreerd op onze rekening AXA : IBAN : BE29 7512 1140 4264  . Wij raden u aan om bij overschrijving steeds melding te vermelden die u op factuur kan terug vinden.

 

  1. Producten

Alle producten die door "Kelskadoke" aangeboden worden, zijn zo volledig mogelijk beschreven. 

Wij bieden onze producten aan op onze website , webshop en sociale kanalen. Onze producten kunnen ook afwijken van wat u ziet op foto. (BV. Kleur, enz..)

Het kan uiteraard gebeuren dat een artikel uit voorraad is bij de groothandel of fabrikant. In dat geval informeren wij u zo vlug mogelijk en zoeken wij voor een gepaste oplossing.

 

  1. Betaling en betaalwijze.

De Koper is ertoe gehouden het bedrag te betalen zoals vermeld op de factuur. Dit bedrag omvat de verkoopprijs van de geleverde goederen en eventuele verzendkosten.
Betaling kan via overschrijving op onze rekening " Kelskadoke , Kremerslei 54 , 2570 Duffel" op rekeningnummer BE29 7512 1140 4264 .

De verzendkosten worden berekend en worden vermeld op uw factuur.
"Kelskadoke” kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die tijdens een verzending gebeurd.